ГоловнаТехноXiaomi представила 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і...

Xiaomi представила 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і ЧСС

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Напередодні Xiaomi провела в КНР презентацію, під час якої представила нові продукти. Серед іншого на ній було показано браслет Band 8 Pro, який перевершує свого попередника відразу за кількома параметрами.

Подробиці

Зокрема, новий браслет отримав більший дисплей з діагоналлю 1,74″. Його роздільна здатність дорівнює 480 х 336p. Band 7 Pro комплектується 1,73″ екраном.

Xiaomi преставила 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і ЧССАвтономність роботи на одному заряді АКБ зросла з 12 до 14 діб. При активації функції AoD вона зменшиться до 6 діб.

Xiaomi преставила 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і ЧССПортативний пристрій оснащений поліпшеним двоканальним оптичним датчиком, що відповідає за визначення рівня кисню в крові та ЧСС. Крім цього, Band 8 Pro отримав GPS і NFC.

Xiaomi презентувала 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і ЧССКількість тренувальних режимів перевищує 150. Вологозахист корпусу 5АТМ дає змогу не знімати браслет під час купання. Пірнати в ньому не рекомендується.

Xiaomi преставила 55-доларовий браслет Band 8 Pro з GPS, NFC, SpO2 і ЧССПри вазі 22,5 г годинник фітнес-трекер має товщину корпусу 9,9 мм. Придбати його в традиційному роздробі можна за 55 USD.

Стрічка новин: