ГоловнаТехно5 проблем смартфонів Xiaomi, які були виправлені у 2023 році

5 проблем смартфонів Xiaomi, які були виправлені у 2023 році

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Смартфони Xiaomi часто піддаються критиці з боку власників. Претензії включають в себе рекламу в MIUI, нав’язливі каруселі шпалер і настирливу панель віджетів зі спамом. Команда китайського техногіганта змогла усунути частину недоліків у 2023 році.

Подробиці

Згідно з опублікованим напередодні прес-релізом, Xiaomi Group прислухалася щонайменше до 5 претензій, які вже усунуто повністю або нівельовано частково. Список виправлених недоробок наразі виглядає так:

Датчик наближення

У 2023 році смартфони компанії більше не мають проблем із датчиком наближення. Виправлення цього інструменту стало для Xiaomi значущим досягненням, запевняють у прес-службі китайського техногіганта.

Об’єм MIUI

Однією з характерних рис оболонки MIUI була її надлишкова перевантаженість, що тягло за собою великий обсяг займаної пам’яті. Однак починаючи з MIUI 14, обсяг системи значно скоротився. Якщо раніше оболонка могла займати до 20 Гб, то тепер навіть на флагманських пристроях цей обсяг не перевищує 12,5 Гб.

Оновлення

Раніше оновлення MIUI для смартфонів Xiaomi надходили рідко. Однак зараз ситуація змінилася, і продукти Xiaomi отримують три великих апдейти Android після релізу. Це означає, що компанія виконує свої обіцянки про підтримку пристроїв протягом тривалого часу.

Продуктивність MIUI

Якщо раніше багато користувачів скаржилися на лаги в MIUI, то з випуском версій 12 і 14 оболонка стала стабільнішою і швидшою. Багато проблем із продуктивністю було усунуто, що підтверджується відгуками переважної більшості користувачів.

Вологозахист і eSIM

Xiaomi почала впроваджувати вологозахист у смартфони в повній відповідності з вимогами протоколу IP68. Це означає, що безліч пристроїв тепер можна використовувати в умовах вологості. Крім того, Xiaomi впровадила технологію eSIM, надавши користувачам більше можливостей для роботи з мережами.

Усунення основних недоліків дає змогу компанії більш упевнено дивитися в майбутнє і надавати більш якісні продукти для своїх користувачів.

Стрічка новин: