ГоловнаТехноРозмір дисплея Xiaomi Pad 6 Max, чипсет та акумулятор підтверджені офіційно

Розмір дисплея Xiaomi Pad 6 Max, чипсет та акумулятор підтверджені офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готує до випуску третього представника фірмової серії планшетів Pad 6. Впізнати новинку можна за словом Max у назві. Її відмітна особливість – перший в історії екосистеми екран на 14″. Дата дебютного показу – 14 серпня. Зазначена інформація є офіційною.

Подробиці

Напередодні дебюту сяомовці майже повністю розсекретили характеристики апарату, який стане найбільш навороченим представником сімейства Pad 6. У нього також входять однойменний варіант у стандартному виконанні і поліпшена версія Pro.

Розмір дисплея Xiaomi Pad 6 Max, чіпсет, акумулятор та інші подробиці підтверджені офіційно

Головною особливістю Xiaomi Pad 6 Max стане величезна 14-дюймова LCD-панель, еквівалентна за розмірами портативному ноутбуку. Цей екран на 62 відсотки більший порівняно з 11-дюймовим дисплеєм Pad 6 і Pad 6 Pro. Про роздільну здатність дисплея компанія поки не повідомила, але витоки заявляють про підтримку високої частоти оновлення 144 Гц.

Згаданий раніше LCD-екран у плані розміру можна порівняти з дисплеями ноутбуків, через що новинка позиціонується як повноцінний конкурент згаданих пристроїв. Наявність крутої чіп-системи SD8+ Gen1 і зони охолодження площею 15839 мм² дає змогу новинці справлятися з найекстремальнішими сценаріями експлуатації, як-от онлайн-ігри тощо.

Розмір дисплея Xiaomi Pad 6 Max, чипсет, акумулятор та інші подробиці підтверджені офіційно

Додана апарату батарея має ємність 10 000 мА/год. Для її живлення енергією передбачена швидка зарядка на 67W, до якої додається адаптер для зворотної зарядки 33W. Одним з доданих планшету “наворотів” є Surge G1 – фірмовий чіп китайського техногіганта, покликаний мінімізувати знос акумулятора і уповільнити процес його старіння.

Розмір дисплея Xiaomi Pad 6 Max, чипсет, акумулятор та інші подробиці підтверджені офіційно

Пристрій також отримав 8-смугову акустику, опцію поділу екрана на 4 віконця і WPS Office PC для планшетів. Дані про ціну розробники вирішили притримати до дати прем’єри.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: