ГоловнаТехноXiaomi випустила новий покращений очисник повітря Smart Air Purifier 4 Pro H

Xiaomi випустила новий покращений очисник повітря Smart Air Purifier 4 Pro H

Xiaomi представила у Китаї Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro H. Це новий “розумний” очисник повітря. Він виділяється не лише своїми інтелектуальними функціями, а й справді високим рівнем очищення.

Подробиці

Новий Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro H виходить на ринок як найпотужніший і найпотужніший очисник повітря компанії після Xiaomi Smart Air Purifier 4 Max. Він ідеально підходить для приміщень площею до 72 м2, а також може переміщати до 10 000 літрів чистого повітря за хвилину.

Серед його особливостей – нова система очищення, здатна повністю розкладати формальдегід, досягаючи ступеня видалення 99,4% летких органічних сполук за 1 годину використання.

Покращений освіжувач повітря від Xiaomi

Крім того, цей новий очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro H може видаляти забруднюючі частинки з повітря з витратою повітря до 600 м3/год, тим самим покращуючи якість довкілля за дуже короткий час.

Як завжди, перед нами “розумний” очисник. З Xiaomi Home ми можемо отримати доступ до його різних налаштувань, а також отримувати сповіщення про необхідність заміни фільтра.

Новинка - xiaomi air purifier 4 pro h

Новий очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro H вже продається в Китаї за ціною 1999 юанів (278$) і невдовзі ми побачимо його на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...