Техно

Планшет Xiaomi Pad 6 Max 14″ і фітнес-браслет Xiaomi Band 8 Pro представлять в один день

“Сяомі” підтверджує презентацію очікуваних багатьма новинок на єдиній церемонії 14 серпня. На суд громадськості, серед інших, будуть винесені планшет Xiaomi Pad 6 Max з першим в історії бренду екраном на 14″ і фітнес-браслет Xiaomi Band 8 Pro для фанатів спорту та активного способу життя.

Детально

“Сяомі” не соромиться позиціонувати новий планшетний ПК як конкурента для ноутбуків. За словами піарників бренду, 14-дюймовий екран і характеристики новинки перевершують можливості деяких “ноутів”.

Інші характеристики планшета озвучені не були, але нещодавній звіт Geekbench про результати тестування розкрив низку можливостей новинки, а саме чипсет SD8+ Gen 1, швидку зарядку на 67W і оперативку на 12 Гб.

Интересное:

Дані іншого китайського регулятора 3C вказують на наявність у пристрої сенсора ToF для визначення глибини і функції 3D-моделювання.

Браслет Band 8 Pro виходить під гаслом “Велика різниця”. Новинка з’явиться з екраном 1,74″/60 Гц (+0,12 і 0,1 дюйма порівняно з Band 8 і Band 7 Pro відповідно). Збільшити площу дисплея вдалося за рахунок зменшення рамок, особливо нижньої, що дало змогу забезпечити більш симетричний візуальний ефект.

Також згадується підтримка настроюваних віджетів, щільність 336 PPI (+10 PPI порівняно з Band 8/7 Pro) і здатність відображати 16,7 млн колірних відтінків.

Іншими учасниками церемонії 14 серпня заявлені ігровий смартфон для китайського ринку Redmi K60 Ultra і “розкладачка” Xiaomi MIX Fold 3, яка, з високою часткою ймовірності, буде продаватися виключно в Піднебесній.

Последние новости:

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх…

09.05.2024

Как добавить список покупок и перечень запланированных дел на главный экран смартфонов Xiaomi

Многие предпочитают использовать программу «Заметки» вместо бумаги и ручки для организации своих дел. Это приложение,…

09.05.2024

Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми "Сяомі" продовжують віддавати перевагу Google Camera замість стандартного додатка HyperOS або…

09.05.2024

Как установить Google Camera на современные модели смартфонов Xiaomi

Многие владельцы смартфонов экосистемы «Сяоми» продолжают отдавать предпочтение Google Camera вместо стандартного приложения HyperOS или…

09.05.2024

Как «раскрасить» панель уведомлений в смартфонах Xiaomi

Многие владельцы смартфонов экосистемы Xiaomi стремятся придать своему устройству индивидуальность и неповторимость. Операционные системы HyperOS…

09.05.2024

Як «розфарбувати» панель повідомлень в смартфонах Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми Xiaomi прагнуть надати своєму пристрою індивідуальність і неповторність. Операційні системи HyperOS…

09.05.2024