ГоловнаТехноПланшет Xiaomi Pad 6 Max 14" і фітнес-браслет Xiaomi Band 8 Pro...

Планшет Xiaomi Pad 6 Max 14″ і фітнес-браслет Xiaomi Band 8 Pro представлять в один день

“Сяомі” підтверджує презентацію очікуваних багатьма новинок на єдиній церемонії 14 серпня. На суд громадськості, серед інших, будуть винесені планшет Xiaomi Pad 6 Max з першим в історії бренду екраном на 14″ і фітнес-браслет Xiaomi Band 8 Pro для фанатів спорту та активного способу життя.

Детально

“Сяомі” не соромиться позиціонувати новий планшетний ПК як конкурента для ноутбуків. За словами піарників бренду, 14-дюймовий екран і характеристики новинки перевершують можливості деяких “ноутів”.

Планшет Xiaomi Pad 6 Max 14

Інші характеристики планшета озвучені не були, але нещодавній звіт Geekbench про результати тестування розкрив низку можливостей новинки, а саме чипсет SD8+ Gen 1, швидку зарядку на 67W і оперативку на 12 Гб.

Дані іншого китайського регулятора 3C вказують на наявність у пристрої сенсора ToF для визначення глибини і функції 3D-моделювання.

Браслет Band 8 Pro виходить під гаслом “Велика різниця”. Новинка з’явиться з екраном 1,74″/60 Гц (+0,12 і 0,1 дюйма порівняно з Band 8 і Band 7 Pro відповідно). Збільшити площу дисплея вдалося за рахунок зменшення рамок, особливо нижньої, що дало змогу забезпечити більш симетричний візуальний ефект.

Також згадується підтримка настроюваних віджетів, щільність 336 PPI (+10 PPI порівняно з Band 8/7 Pro) і здатність відображати 16,7 млн колірних відтінків.

Іншими учасниками церемонії 14 серпня заявлені ігровий смартфон для китайського ринку Redmi K60 Ultra і “розкладачка” Xiaomi MIX Fold 3, яка, з високою часткою ймовірності, буде продаватися виключно в Піднебесній.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...