ГоловнаТехноОпубліковано фото коробки складного смартфона Xiaomi MIX Fold 3

Опубліковано фото коробки складного смартфона Xiaomi MIX Fold 3

Нова “розкладачка” Xiaomi MIX Fold 3 буде презентована до кінця літа. Напередодні офіційного дебюту в Мережі з’явилося зображення упаковки пристрою.

Деталі

У суботу, 05 серпня, китайські соцмережі заполонили фотографії коробки MIX Fold 3 і свіжа інформація про можливості пристрою. Упаковка має квадратну форму. Габарити коробки ненабагато перевищують розміри смартфона, що знаходиться в ній.

Опубліковані фото коробка перспективного складного смартфона Xiaomi MIX Fold 3

З опублікованих напередодні витоків випливає, що Mix Fold 3 отримав оптику Leica, фотографічний модуль із сенсором SONY IMX800, об’єктив “телефото” з оптичним збільшенням 3,2x і перископічним датчиком.

Також у Мережі активно обговорюються припущення про наявність у пристрої двох AMOLED-екранів, один з яких має розмір 8,02″, а інший – 6,56″. Меншому дисплею пророкують роздільну здатність FHD+, більшому – QHD+/120 Гц. Усе це підтримуватиметься процесором Snapdragon 8 Gen 2.

Очікується, що на церемонії презентації MIX Fold 3 будуть виведені на ринок ще кілька продуктів “Сяомі”, включно з очікуваним багатьма планшетом Redmi Pad SE.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно