ГоловнаТехноНова бездротова миша Xiaomi Wireless Mouse 3 стала доступна для попереднього замовлення

Нова бездротова миша Xiaomi Wireless Mouse 3 стала доступна для попереднього замовлення

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” поповнила асортимент технічних пристроїв свого виробництва комп’ютерною мишкою Wireless Mouse 3. Цей стильний аксесуар уже доступний на сайті китайського інтернет-рітейлера JD.com і пропонується для купівлі в сірому, білому, синьому та рожевому колірному виконанні.

Подробиці

Це останнє поповнення в серії бездротових мишей Xiaomi має матове оздоблення, що надає витонченого вигляду та комфортного відчуття під час тримання. Миша компактна і легка, її вага складає всього 57 грам, а розміри – 11,9 х 6,4 х 4,1 см. Живлення новинки здійснюється від звичайних сухих батарейок.

Новітня бездротова миша Xiaomi Wireless Mouse 3 стала доступна для попереднього замовлення

Миша використовує широко поширений оптичний метод відстеження, що забезпечує плавне і точне переміщення покажчика. Аксесуар сумісний з різними операційними системами, включаючи Windows/MacOS/ChromeOS/iOS.

Новинка підтримує подвійне підключення за допомогою Wi-Fi (2,4 ГГц) і Bluetooth, що надає користувачам гнучкість і стабільність за різних сценаріїв використання. Однак, на відміну від більш просунутих аналогів, Wireless Mouse 3 не має програмованих кнопок.

“Сяомі” заслужила похвалу за свої бездротові миші, починаючи з першого покоління, представленого в 2017 році, і наступної моделі Xiaomi Wireless Mouse 2 в 2019 році. Ці ранні версії були добре прийняті публікою завдяки надійній 2,4-гігагерцовій передачі даних, точному позиціонуванню DPI і продуманим елементам дизайну.

Вартість Wireless Mouse 3 становить ¥99, що еквівалентно приблизно $14. Попередні замовлення відкриються 05 серпня, а офіційні продажі стартують 08 серпня о 10:00. Пристрій буде доступний для покупки на JD.com.

Стрічка новин: