ГоловнаТехноКитайський виробник готує серйозного конкурента Redmi K70 з однаковими чіпсетами

Китайський виробник готує серйозного конкурента Redmi K70 з однаковими чіпсетами

Мережа приросла характеристиками дисплея і чипсета для перспективних смартфонів iQOO 12 і Redmi K70 Pro. Свіжими даними поділився китайський постачальник інсайдів Digital Chat Station.

Подробиці

Згідно з інформатором, у iQOO 12 і Redmi K70 Pro буде плоский дисплей з підтримкою роздільної здатності 2K. Ймовірно, обидва смартфони будуть оснащені AMOLED-дисплеями. Інші витоки стверджують, що екран iQOO 12 отримав частоту оновлення 144 Гц, а дисплей K70 Pro – 120 Гц.

Обидві моделі “приростуть” процесорною системою SD8 Gen3, дебют якої очікується на жовтневому заході Snapdragon Tech Summit 2023. Поява нового чипсета говорить про те, що обидва смартфони будуть обладнані оперативною пам’яттю LPDDR5x і сховищем UFS 4.0.

Інші повідомлення стверджують, що iQOO 12 буде доступний з кількома варіантами пам’яті, включно з 16/512 Гб і 16 Гб/1 ТБ. Для фотозйомки пристрій обладнано 50-мегапіксельною основною камерою. Апарату пророкують швидкий з/п потужністю 100W.

Redmi K70 Pro обладнаний акумулятором ємністю 5120 мА/год. зі швидкою зарядкою потужністю 120W. Задня потрійна камера пристрою, ймовірно, включатиме телеоб’єктив. Інші витоки розкривають, що K70 буде виконувати покладені на нього місії на чипсеті SD8 Gen2.

На міжнародному ринку, включно з Індією, K70 і K70 Pro, імовірно, будуть перейменовані в POCO F6 і POCO F6 Pro у першому кварталі 2024 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Router BE5000: новий бюджетний маршрутизатор Xiaomi з підтримкою Wi-Fi 7 та здатністю розвивати швидкість понад 5000 Мбіт/с

"Сяомі" збагатила китайський ринок маршрутизаторів моделлю Router BE5000 з підтримкою стандарту Wi-Fi 7 і здатністю працювати на швидкостях понад 5000 Мбіт/с. Подробиці Новинка вирізняється мінімалістичним дизайном...

Xiaomi представила недорогий вентилятор для підлоги, який легко вміщується в компактну коробку.

"Сяомі" збагатила ринок побутових помічників для дому підлоговим вентилятором інверторного типу Mijia DC Inverter Pro з мінімалістичним дизайном і можливістю зберігання в практичній компактній...

Xiaomi впроваджує нову систему оновлень HyperOS

Спікери Xiaomi оголосили про завершення роботи над бета-версіями для фірмової операційної системи HyperOS. Компанія припиняє випуск нових апдейтів у рамках програми для розробників, щоб...