ГоловнаТехноНова версія GCam 8.9 з поліпшеним HDR+ вже доступна для встановлення на...

Нова версія GCam 8.9 з поліпшеним HDR+ вже доступна для встановлення на смартфони Xiaomi

“Сяомі” представила оновлену версію GCam 8.9 з поліпшеним режимом HDR+. Новинка має зацікавити любителів якісної зйомки.

Подробиці

Додаток GCam (акронім від Google Camera) користується колосальною популярністю у користувачів смартфонів екосистеми “Сяомі” завдяки якості обробки зображень і широкій функціональності камер Google Pixel в порівнянні з вбудованою програмою “Камера MIUI”.

Дебютний показ стабільної версії GCam 8.9 відбувся напередодні. Новинка доступна для встановлення на більшість пристроїв Xiaomi/Redmi/POCO. Оновлення розроблено компанією BSG і сумісне з пристроями з операційкою Android 11 і вище.

GCam 8.9 отримала версію V2, в якій покращено стабільність, виправлено помилки і покращено сумісність із різними пристроями. Користувачам, які завантажили програму, обіцяно низку значних поліпшень у режимі HDR+ для формату RAW, поліпшену компресію під час збереження у форматах JPG або RAW, а також нові режими, включно з відстеженням фокусу під час зйомки портретів і відео.

Нова версія GCam 8.9 з поліпшеним HDR+ вже доступна для встановлення на пристрої Xiaomi, Redmi і POCO

Для встановлення GCam 8.9 достатньо відвідати офіційний репозиторій https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl159/ та скористатися підказками. Якщо додаток не працює належним чином, доцільно спробувати GCam 8.7 від BSG, яка також сумісна з більшістю пристроїв Xiaomi/Redmi/POCO.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно