ГоловнаТехноRedmi 12 5G: у Xiaomi з'явився новий «король дешевих смартфонів»

Redmi 12 5G: у Xiaomi з’явився новий «король дешевих смартфонів»

Смартфон Redmi 12 5G, якому пророкують титул “короля бюджетного сегмента”, офіційно представлений в Індії та радує місцеву публіку збалансованими характеристиками й оптимальним співвідношенням ціни/якості.

Подробиці

Візуально новинка мало чим відрізняється від “побратимів” по модельному ряду Note 12. Товщина апарату ледь перевищує 0,8 см. Скляна панель тильної кришки захищена від подряпин та інших механічних пошкоджень високоміцним горилівським склом Corning. Все це доповнюється сертифікацією IP53.

Апарат приріс плоским екраном 6,79/FHD+/90 Гц і може похвалитися технологією Adaptive Sync.

Redmi 12 5G: у Xiaomi з'явився новий король дешевих смартфонів

Усередині розміщена процесорна система Snapdragon 4 Gen 2, яка пов’язана з пам’яттю до 8/256 Гб включно. До цього додається акумулятор на 5000 мА/год і подвійна камера на 50 Мп з підтримкою різних алгоритмів на основі ШІ.

Апарат також виділяється наявністю 3,5-мм роз’єму для навушників та інфрачервоним портом, за допомогою якого можна керувати практично будь-яким пристроєм на відстані. За працездатність апарата відповідає тандем прошивок MIUI 14/13.

На даний момент Redmi 12 5G продається виключно в Індії. Дебют на інших ринках очікується найближчими тижнями за ціною в рупіях і євро на рівні:

  • 4/128 Гб: ₹10 999 або €122;
  • 6/128 Гб: ₹12 499 або €138;
  • 8/256 Гб: ₹14 499 або €161.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...