ГоловнаТехноXiaomi анонсувала «нового короля середньоцінового сегмента» POCO M6 Pro 5G

Xiaomi анонсувала «нового короля середньоцінового сегмента» POCO M6 Pro 5G

“Сяомі” готує нову модель смартфона POCO M6 Pro 5G, якому пророкують статус “справжнього короля в середньому ціновому сегменті” завдяки сучасному дизайну, шикарним технічним характеристикам і прийнятній ціні.

Подробиці

Рекламний плакат новинки опублікував один з керівників POCO India Хіманшу Тандон. Постер не до кінця розкрив дизайн майбутнього “короля” і не містить інформації про дату прем’єри.

Згідно з опублікованою картинкою, M6 Pro 5G отримає не тільки підтримку 5G, а й передовий дизайн у стилістиці Redmi Note 12.

Xiaomi анонсувала

Пристрій має квадратну форму із закругленими кутами. На задній панелі будуть розміщені дві камери. Одна з версій буде доступна в бірюзовому кольорі.

Характеристики перспективного апарату поки що залишаються загадкою, проте джерела з ланцюжка поставок позиціонують новинку як трохи кращий аналог нещодавно презентованого в Китаї Redmi Note 12R Pro. Цей прогноз передбачає наявність у новому пристрої екрана FHD+/6,67″/120 Гц і процесорної системи не нижче Snapdragon 4 Gen 1.

Ціна M6 Pro 5G, за запевненнями близьких до індійського підрозділу POCO джерел, буде “досить щадною” для середнього цінового сегмента.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...