ГоловнаТехноІнноваційний 3D-принтер Xiaomi Mijia з функцією призупинення і відновлення роботи

Інноваційний 3D-принтер Xiaomi Mijia з функцією призупинення і відновлення роботи

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила новий 3D-принтер Mijia, який з конструктивного погляду являє собою пристрій “2-в-1” (друк + полімеризація).

Подробиці

Новинка може використовуватися відразу після купівлі, без необхідності в додатковій збірці та інших маніпуляціях. Простота експлуатації в поєднанні з удосконаленими технологіями робить пристрій відмінним вибором як для початківців, так і для досвідчених користувачів.

Інноваційний 3D-принтер Xiaomi Mijia з функцією призупинення і відновлення роботи став доступним зі знижкою за процедурою краудфандингу

Новий 3D-принтер використовує штучний інтелект (ШІ) для автоматичного налаштування параметрів нарізки, що виключає необхідність у ручному коригуванні. Ця передова функція підтримується системою полімеризації, спеціально розробленою для складних структур, що працює в поєднанні з екологічно чистими витратними матеріалами. Інтеграція цих технологій забезпечує підвищену стабільність і міцність друку.

Пристрій оснащений окремим відсіком для картриджів з матеріалами для автоматизації процесу подачі/відтяжки. Ця функція спрощує заміну картриджа і надає можливість призупиняти друк у разі нестачі матеріалу, з подальшим відновленням процесу.

Додаткові технічні характеристики включають однолінійне керівництво по Z-осі, спеціальний потужний мотор і налаштований LCD-екран з передачею світла, що забезпечує освітленість 100-110 мВт/см².

Інноваційний 3D-принтер Xiaomi Mijia з функцією призупинення і відновлення роботи став доступний зі знижкою за процедурою краудфандингу

Апарат постачається з власною бібліотекою моделей, дає змогу завантажувати призначені для користувача версії і підтримує опцію сканування обличчя, що відкриває широкі можливості для різних застосувань. Принтер може похвалитися гейміфікованими інструментами для 3D-дизайну, що ідеально підходить для створення персонажів і ліплення з глини.

Дизайн 3D-принтера Mijia простий і функціональний. Пристрій поєднує легкість експлуатації з передовими функціями, створюючи всеосяжні рішення для широкої аудиторії.

Краудфандинг для 3D-принтера розпочнеться 02 серпня на платформі Xiaomi Youpin. Доступна в рамках процедури ціна – ¥1699 або $237. У роздробі новинка продаватиметься на 300 юанів дорожче (+42 долари).

Головні новини: