ГоловнаТехноRogbid Rowatch 4: китайський аналог Apple Watch із функцією моніторингу рівня цукру...

Rogbid Rowatch 4: китайський аналог Apple Watch із функцією моніторингу рівня цукру в крові

Бренд Rogbid анонсував “розумний” годинник свого виробництва Rowatch 4 з функцією моніторингу рівня цукру в крові. Раніше розробник пристроїв з такою опцією не випускав.

Подробиці

Годинник Rowatch 4, що є черговою реплікою Apple Watch, оснащений інноваційною функцією відстеження рівня глюкози в крові. Такий моніторинг може попередити користувача про можливі аномалії та спонукатиме звернутися по медичну допомогу на ранній стадії виникнення проблем.

Rogbid Rowatch 4 - черговий китайський аналог Apple Watch з функцією моніторингу рівня цукру в крові - представлений офіційно

Крім контролю рівня цукру, годинник обладнаний датчиком серцевого ритму, датчиком вмісту кисню в крові (SpO2) і датчиком артеріального тиску. Таким чином, пристрій здатний надавати різнобічні дані про стан здоров’я користувача.

Девайс підтримує моніторинг сну і стресу, а також може похвалитися більш ніж сотнею спортивних режимів, завдяки яким фанати активного способу життя зможуть стежити за своїми досягненнями.

Rowatch 4 оснащені голосовим помічником AI і функцією дзвінків по Bluetooth. Користувачі можуть легко переглядати журнал викликів і зберігати до 12 контактів на пристрої.

Дизайн новинки з квадратним циферблатом і поворотною кнопкою на правому боці привертає увагу елегантністю. Вигнутий повноформатний екран роздільною здатністю 320 x 386 пікселів може бути налаштований за допомогою різних персоналізованих циферблатів.

Rogbid Rowatch 4 - черговий китайський аналог Apple Watch з функцією моніторингу рівня цукру в крові - представлений офіційно

Пристрій має клас захисту IP67, що робить його стійким до впливу пилу і води. Виробник стверджує, що заряду акумулятора вистачить на 4 доби.

Смарт-годинник Rowatch 4 надає нові можливості для моніторингу здоров’я та активного способу життя, але реальна ефективність і точність пристрою можуть бути підтверджені тільки після ретельного тестування.

Доступні забарвлення – чорне, сіре і т.зв. “рожеве золото”. Мінімальна ціна – $39,99. Купити Rowatch 4 можна на фірмовому сайті виробника за посиланням https://store.rogbid.com/products/rogbid-rowatch-4.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...