ГоловнаТехноFire-Boltt представила 36-доларовий клон Apple Watch Ultra з якісним екраном

Fire-Boltt представила 36-доларовий клон Apple Watch Ultra з якісним екраном

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Fire-Boltt, що працює на індійському ринку, клонувала Apple Watch Ultra. Носимий пристрій Gladiator Plus отримав такий самий дизайн, як у культового смарт-годинника Apple.

Подробиці

Однією із сильних сторін гаджета є великий 60-герцевий 1,96″ AMOLED-екран з роздільною здатністю 410 х 502p. Яскравість дисплея становить 600 кд/м2. Він підтримує функцію AoD, Для представників низького цінового сегмента настільки якісні екрани не характерні.

Fire-Boltt представила 36-доларовий клон Apple Watch Ultra з якісним екраномВсі інші технічні характеристики досить пересічні. Річ у тім, що вироблені компанією Fire-Boltt відрізняються один від одного лише дизайном і діагоналями екранів. З точки зору апаратної складової вони ідентичні.

Автономність роботи Gladiator Plus становить сім діб. Годинник може приймати телефонні дзвінки. У ньому 115 спортивних режимів. Корпус носимого пристрою надійно захищений від бризок і пилу. Новинка може похвалитися наявністю датчика ЧСС і пульсоксиметра. Вона пропонується до придбання за 36 USD.

Стрічка новин: