ГоловнаТехноPOCO Pods дебютували з 30-годинною автономністю, підтримкою Bluetooth 5.3 і Google Fast...

POCO Pods дебютували з 30-годинною автономністю, підтримкою Bluetooth 5.3 і Google Fast Pair

Бренд “Поко” представив в Індії нові ультрасучасні бездротові навушники POCO Pods, які привертають увагу серйозною автономністю, низькою затримкою та передовими технологіями Google Fast Pair і Bluetooth 5.3.

Подробиці

Гарнітура має ідентичний дизайн з Redmi Buds 4 Active, але виділяється зовнішнім виглядом, а саме поєднанням жовтого і чорного кольорів на чохлі, навушниках і гумках.

Незважаючи на більш ніж бюджетну вартість, аксесуар оснащений динамічними драйверами на 12 мм, здатними забезпечити високоякісний звук. Згідно із заявами виробника, навушники вирізняються потужними басами, а середні та високі частоти надають їм багатого і захопливого звуку.

Нові навушники POCO Pods з 30-годинною автономністю, підтримкою Bluetooth 5.3 і Google Fast Pair дебютували в Індії за винятково привабливою ціною

Головні “родзинки” POCO Pods – автономність до 30 і 5 годин з футляром і без, підтримка Bluetooth 5.3 з низьким енергоспоживанням і вкрай мала ціна. Серед інших примітних характеристик – система шумозаглушення для дзвінків, низька затримка з максимальним значенням 60 мс і IPX4-сертифікація для захисту від пилу і бризок.

POCO Pods вже надійшли в продаж в Індії за ціною ₹1199, що в перерахунку з рупій на євро становить близько €13.

Терміни появи аксесуара за межами Індії не уточнюються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно