ГоловнаТехноXiaomi повністю оновила додаток "Камера": як оновити застосунок

Xiaomi повністю оновила додаток “Камера”: як оновити застосунок

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” щойно оновила додаток MIUI Camera, надавши йому кардинально нового інтерфейсу і осучаснивши дизайн. Пробна версія програми вже доступна для встановлення на будь-який смартфон Xiaomi/Redmi/POCO.

Подробиці

Застосунок “Камера” для MIUI оновлено до версії V5.0.230629.3. У ньому, поряд з оптимізаціями і виправленням помилок, з’явився новий користувальницький інтерфейс у стилістиці інтерфейсу Xiaomi 12S Ultra на момент презентації пристрою.

У новій версії фірмового застосунку “Камера” оновлено дизайн різних меню налаштувань і додано нову анімацію, яка стала більш інтуїтивною під час збільшення і зменшення масштабу.

Нова версія стане частиною змін для прошивки MIUI 15, головною особливістю якої має стати переробка призначеного для користувача інтерфейсу (покликаний стати мінімалістичнішим і зрозумілішим).

Нова версія V5.0.230629.3 додатка MIUI Camera вже доступна в тестовому режимі (тобто можлива некоректна робота на низці моделей). Охочі на свій страх і ризик завантажити програму можуть зробити це на https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/camera-xiaomi/camera-xiaomi-5-0-230629-3-release/xiaomi-camera-5-0-230629-3-android-apk-download/

Головні новини: