ГоловнаТехноXiaomi 14 Pro+: кодова назва та основні характеристики

Xiaomi 14 Pro+: кодова назва та основні характеристики

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла інформацією про готовність “Сяомі” доповнити сімейство смартфонів Xiaomi 14 версією Pro+. Відповідні відомості в “Вейбо” озвучив китайський техноблогер Digital Chat Station.

Деталі

За версією персонажа, новий представник серії фігурує у внутрішніх документах розробника під кодовим позначенням Aurora. Якщо ця інфа відповідає дійсності, пристрій стане четвертим представником “лінійки” Xiaomi 14 (внутрішня назва “Houji”), до якої входять однойменний флагман у базовому виконанні, покращений варіант Pro (“Shennong”) і топова версія Ultra (кодове позначення не уточнюється).

Xiaomi 14 Pro+: кодова назва та основні характеристики

Згідно з мережевим інформатором, усі “чотирнадцятки” отримають перспективну чип-систему SD8 Gen3, дебютний показ якої очікується восени. Від дати прем’єри цього процесора залежать терміни презентації обговорюваних девайсів.

Відомості китайця про включення в серію смартфона Xiaomi 14 Pro+ підтверджує редакція електронного медіа-ресурсу Notebookcheck, згідно з якою флагман у базовому виконанні приросте чотирикамерною системою Leica з максимальним зумом до 120x, головним модулем на 50 Мп і перископічним об’єктивом “телефото” з аналогічною роздільною здатністю. Фокусна відстань останнього з названих датчиків становить 90 мм, а оптичне збільшення – 3,9х (проти 115/120 мм та 5х/3-10х у моделей Pro і Ultra відповідно).

Ємність АКБ для пристроїв в базовому і Pro-виконанні заявлена на рівні 4860 мА/год і 5000 мА/год (обидві батареї здатні підтримувати швидку зарядку на 120W). Передбачається, що всі представники чотирнадцятого модельного ряду вийдуть з MIUI 15 з опцією Photon Engine для оптимізації енергоспоживання і підвищення плавності стороннього ПЗ на 88%.

Презентація флагмана і обох Pro-версій очікується в листопаді. Топова модель Ultra, імовірно, вийде у світ у I триместрі 2024-го. Вартість пристроїв поки залишається невідомою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: