ГоловнаТехноTWS-навушники Poco Pods: ціна, дата і час презентації

TWS-навушники Poco Pods: ціна, дата і час презентації

Poco готується представити свої перші TWS-навушники для індійського ринку. Щойно бренд офіційно підтвердив терміни дебюту Poco Pods.

Подробиці

Poco India офіційно оголосила, що гарнітура буде виведена на ринок 29 липня опівдні за локальним часом. Зазначена в рекламному постері ціна новинки – ₹1199 – у перерахунку з рупій на долари еквівалентна $15. Офіційна сторінка продукту вже доступна на маркетплейсі Flipkart.

Poco Pods мають стильний дизайн з двоколірним оздобленням: чорний чохол для зарядки і жовту внутрішню частину. Самі навушники виконані в чорному кольорі, а зона для вушних вкладишів виділена жовтим. Представники компанії-розробника підтвердили оснащення навушників 12-мм динаміками з додатковими басами та автономність у режимі відтворення протягом 30 годин. Купити новинку можна на згаданому вище майданчику електронної комерції.

Гарнітура являє собою майже 100-відсоткову копію навушників для китайського ринку Redmi Buds 4 Active, які коштують в Індії на 2 долари дорожче (₹1399).

І той, і інший аксесуар отримав аудіодрайвери 12 мм, батарейку на 34 мА/год у кожному навушнику і вбудований у чохол акумулятор на 440 мА/год. Серед інших функцій – швидка зарядка, Bluetooth 5.3, сенсорне управління, порт USB-C і захист від бризок за протоколом IPX4.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно