ГоловнаТехноКомпанія Lenovo анонсувала ігрові ноутбуки LOQ з Nvidia RTX 4060

Компанія Lenovo анонсувала ігрові ноутбуки LOQ з Nvidia RTX 4060

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Леново” готується явити світу сімейство фірмових ноутбуків LOQ-серії під гаслом “Настав час підвищити ставки у світі ігор”. Урочистості з цієї нагоди очікуються в Індії 01 серпня.

Подробиці

Сімейство представлено у версіях з 15-дюймовим і 16-дюймовим екранами. Апарати працюють на чіп-системах AMD Ryzen 7000 і Intel Core 13-го покоління. Процесори пов’язані з графічними картами Nvidia RTX 4060, що забезпечує трасування променів. Розробники надають можливість встановлення двоканальної оперативної пам’яті DDR5 об’ємом до 32 Гб із тактовою частотою 5200 МГц. Заявлений обсяг сховища – 1 ТБ (накопичувач PCIe Gen 4 плюс слот M.2 для розширення пам’яті).

Обидва варіанти пропонуватимуть максимальне енергоспоживання 115W, технологію Dynamic Boost і перемикач MUX. Встановлені на “ноутах” дисплеї спікери “Леново” називають “PureSight” (забезпечують частоту оновлення 165 Гц, покриття колірного простору sRGB на рівні 100% і підтримку технології Nvidia G-Sync).

Новинки працюватимуть на акумуляторній батареї ємністю 60 Вт/год з підтримкою 140-ватної зарядки через USB Type-C (здатна живити “ноут” на 50% всього за півгодини).

Також ноутбуки LOQ-серії можуть похвалитися динаміками, що працюють на технології Nahimic Audio.

Даних про ціну поки немає. Географія продажів не уточнюється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: