ГоловнаТехноПредставлений новий ігровий монітор Lenovo із miniLED-дисплеєм 165 Гц

Представлений новий ігровий монітор Lenovo із miniLED-дисплеєм 165 Гц

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Legion Y34w став найновішим ігровим монітором компанії Lenovo на рідному для неї китайському ринку. Пристрій забезпечує максимальне занурення в ігровий процес завдяки роздільній здатності WQHD з модернізованою технологією miniLED, співвідношенню сторін 21:9 та кривизні 1500R.

Подробиці

Лінійка моніторів “Леново” з частотою оновлення 165 Гц та технологією miniLED поповнилася моделлю Legion Y34w. З назви випливає, що новинка отримала 34-дюймовий широкоформатний екран для швидкого та високоякісного відтворення контенту.

Lenovo Legion Y34w

Монітор оснащений рядом портів, включаючи HDMI 2.1/USB Type-C (останній гарантує можливість заряджання за допомогою адаптера потужністю до 140W включно).

Серед характеристик – підтримка стандартів DCI-P3 та sRGB з відхиленням delta-E <2. Ці можливості можна покращити за допомогою технології HDR1000 та часу відгуку ~2 мілісекунди (мс) з підтримкою AMD FreeSync.

Вказані вище види портів є сусідами з двома роз’ємами типу «A», одним DisplayPort 1.4, одним Ethernet і одним типу «B».

Lenovo Legion Y34w

Вартість Y34w в КНР складає ¥4699, проте протягом нетривалого акційного промо-періоду придбати новинку можна набагато дешевше за ¥2999. У перерахунку на долари зазначені значення становлять $655 та $418 відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: