ГоловнаТехноНові рендери відобразили дизайн передньої та задньої панелі глобальної версії Redmi 12...

Нові рендери відобразили дизайн передньої та задньої панелі глобальної версії Redmi 12 5G

Компанія “Редмі” 01 серпня представить в Індії смартфон Redmi 12 з підтримкою 4G. Зі звітів стало відомо, що компанія також працює над версією пристрою з підтримкою 5G. Інформатор SnoopyTech опублікував витоки, які, з високою часткою ймовірності, являють собою зображення останнього.

Детально

У першому місяці літа в Китаї дебютував смартфон Redmi Note 12R з чип-системою SD 4 Gen 2. Після анонса Мережа приросла інформацією про те, що глобальна версія девайса іменуватиметься Redmi 12 5G, а індійський варіант може отримати назву POCO M6 Pro 5G.

Нові рендери відобразили дизайн передньої і задньої панелі глобальної версії Redmi 12 5G

Продемонстрований на зображенні апарат, за запевненнями автора витоку, є Redmi 12 5G для світового ринку. Візуально пристрій нічим не відрізняється від Note 12R у колірному виконанні “Небесна фантазія” (англ. Sky Fantasy)

Redmi 12 5G з номером моделі 23076RN8DY вже встиг заручитися схваленням низки національних сертифікаційних платформ, а саме тайського регулятора NBTC, сінгапурського IMDA, американської комісії FCC. Нещодавно ряди регуляторів, які “дали добро” на продаж, поповнив індійський BIS.

Передбачається, що Redmi 12 5G обладнаний LCD-екраном 6,79″/90 Гц/FHD+, оптикою у складі фронтальної і головної камер на 5 Мп і 50/2 Мп відповідно, тандемом прошивок MIUI 14/Android 13, процесорною системою SD 4 Gen 2, пам’яттю на 8/256 Гб, АКБ на 5000 мА/год. і швидкою зарядкою на 18W.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно