ГоловнаТехноPoco готує до виходу новий бюджетний смартфон M6 Pro 5G

Poco готує до виходу новий бюджетний смартфон M6 Pro 5G

Poco M6 Pro 5G може стати наступним смартфоном для індійського ринку. Про намір запустити в країні серію пристроїв шостого сімейства повідомив глава індійського підрозділу “Поко” Хіманшу Тандон.

Деталі

Індійські шукачі сенсацій, тим часом, заявляють про появу на сайті індійського регулятора BIS звіту про успішну сертифікацію перспективного смартфона Poco M6 Pro 5G – першого девайса шостої серії, презентація якого має відбутися найближчим часом.

Сертифікаційна платформа BIS схвалила пристрій Poco з модельним номером 23076PC4BI, як видно на представленому нижче скріншоті. За наявними даними, за цими символами ховається індійська версія Poco M6 Pro 5G.

Poco M6 Pro 5G успішно пройшов сертифіковані формальності в Бюро індійських стандартів

Інша виявлена на сайті BIS комбінація символів – 23076RN4BI – відноситься до Redmi 12 5G. З чуток, обидва зазначених телефони будуть ребрендинговими версіями Redmi Note 12R. Цей дебютувавший у Китаї девайс отримав рідкокристалічний екран 6,79″/90 Гц/Full HD+, попередньо встановлений тандем прошивок Android 13/MIUI 14, оптику в складі 5-мегапіксельного селфі-модуля і тильної системи камер у складі головного об’єктива на 50 Мп, датчика для макрозйомки на 2 Мп і світлодіодного спалаху.

Redmi Note 12R – перший у світі телефон на чипсеті S4 Gen2. Ця чип-система пропонує пам’ять до 8/256 Гб. Смартфон отримав батарею на 5000 мА/год., швидкий з/п на 18W і, в окремих версіях, бічний TouchID.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно