ГоловнаТехноRedmi 12 з'явився на Geekbench з Helio G88 і 6 Гб ОЗП...

Redmi 12 з’явився на Geekbench з Helio G88 і 6 Гб ОЗП напередодні запуску

Індійський варіант Redmi 12 4G протестований фахівцями Geekbench на продуктивність. “Прогін” відбувся напередодні офіційної презентації, яка запланована на перший день серпня.

Подробиці

У лістингу бенчмарка девайс згадується під символьним позначенням 23053RN02I з октаядерною “материнкою” Fire (шість 1,8-гігагерцевих + два 2-гігагерцевих ядра), що відповідає медіатеківській чіп-системі Helio G88. У звітному документі йдеться, що модель, яка зазнала тестування, має оперативку на 6 Гб. У продаж надійдуть версії з кількома конфігураціями “меморії”. Працюватиме новинка від Android 13.

Результат Redmi 12 4G після одноядерного “прогону” – 436 пунктів, після мультиядерного – 1388 пунктів.

Redmi 12 з'явився на Geekbench з Helio G88 і 6 Гб ОЗП напередодні запуску

Задня панель пристрою виконана зі скла, що надає “дванадцятці” преміального вигляду. Зверху розташована потрійна камера зі сріблястими металевими обідками навколо об’єктивів. Розробники відмовилися від коробкового модуля, віддавши перевагу більш мінімалістичному вигляду. У нижній частині розташований фірмовий логотип Redmi.

На фронтальній панелі розташований 6,79-дюймовий FHD-екран із частотою оновлення 90 Гц. Дисплей має дизайн з вирізом і тонкі обідки з трьох сторін. “Підборіддя” телефону має характерну для бюджетних моделей товсту рамку.

Ємність АКБ – 5000 мА/год, потужність швидкої зарядки – 18W. Інформації про ціну поки що немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно