ГоловнаТехноRedmi Watch 3 Active дебютували на європейському ринку

Redmi Watch 3 Active дебютували на європейському ринку

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi поінформувала широкий загал про початок продажів смарт-годинників Redmi на міжнародному ринку. Йдеться про Watch 3 Active. Від звичайних Watch 3 новий смарт-годинник відрізняється більшим екраном і меншою ціною. У Європі його можна придбати за 40 EUR. Іспанський і німецький маркетплейси Amazon просять за новинку 49 USD.

Подробиці

Годинник доступний для придбання в сріблястому і чорному корпусі. На китайському ринку він просувається як Watch 3 Lite. Годинник отримав великий 1,83″ LCD-екран. Дорожчі Redmi Watch 3 комплектуються 1,75″ екраном. Модулі GPS і NFC “молодша” версія, на жаль, не отримала.

Realme готує до прем'єри "бюджетник" зі 108 Мп камероюКорпус носимого пристрою має захист 5АТМ. Наявність модуля Bluetooth 5.3 дає змогу використовувати Watch 3 Active для прийому дзвінків. Гаджет може моніторити SpO2, якість сну, ЧСС і менструальний цикл. Власникам доступно понад 200 різних циферблатів. Слід мати на увазі, що магазин додатків для смарт-годинника відсутній. Таким чином, встановлювати на нього сторонні циферблати або аплети не можна. АКБ на 289 мА*год вистачає на 8-12 діб роботи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: