ГоловнаТехноXiaomi MIX Fold 3 отримує сертифікат 3C, що підтверджує потужність заряджання

Xiaomi MIX Fold 3 отримує сертифікат 3C, що підтверджує потужність заряджання

В останні тижні Xiaomi представив широкий спектр продуктів. Багато з них тільки виставлені на продаж у Китаї, але ми вже можемо купити більшу частину через AliExpress.

Подробиці

Офіційно у продажу в Європі вже є нові Redmi Watch 3 Active. Це смарт-годинник, який відрізняється великим 1,83-дюймовим екраном і автономністю до 12 днів.

Одним із перших продуктів, який поки що продається тільки в Китаї, є бездротовий стайлер Xiaomi Mijia. Це випрямляч для волосся з мінімалістичним дизайном і дуже зручний у використанні, який на додаток до практичного акумулятора для використання без кабелів здатний досягати температурного показника в 210 ºC. На AliExpress ми можемо купити його приблизно за 2100 грн.

Xiaomi Mijia Wireless Styler

У продажі з’явилися нові навушники Xiaomi Dual Magnetic Super Dynamic Unit. Це дротяні навушники відрізняються високою якістю звуку. Вони збалансовані за басами, середніми і високими частотами. На AliExpress ми можемо купити їх за 900 грн.

Настільна лампа Xiaomi Mijia

Ще один продукт – багатофункціональна настільна лампа Xiaomi Mijia. Настільна лампа 3-в-1, яка включає не тільки акумуляторну батарею, але і може використовуватися різними способами відповідно до наших потреб. На AliExpress ми можемо купити її приблизно за 1200 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно