ГоловнаТехноXiaomi хоче вирішити одну зі своїх найбільших проблем оригінальним способом

Xiaomi хоче вирішити одну зі своїх найбільших проблем оригінальним способом

Нова система масштабування Xiaomi покликана змінити ситуацію з численними помилками в MIUI і постійними скаргами до відділу післяпродажного обслуговування.

Детально

Китайський техногігант почав впроваджувати нову 3-рівневу систему ескалації з метою скорочення часу розв’язання проблем і поліпшення користувацького досвіду для будь-якого запиту або скарги, пов’язаної з якістю продукцією.

Тестування новинки проводиться в індійському офісі Xiaomi, який вже приступив до впровадження системи ескалації інцидентів. Якщо все піде нормально, це рішення згодом з’явиться на глобальному рівні. Ідея полягає в забезпеченні своєчасного розв’язання проблеми для того, щоб постпродажне обслуговування не стало головним болем клієнта, йдеться у твіті індійського офісу “Сяомі”.

“Набридли нескінченні перевірки ваших запитів на обслуговування?

Розкрийте можливості 3-рівневої матриці ескалації #Xiaomi.

Завдяки нашій надійній системі ескалації ми визначаємо пріоритетність ваших проблем і забезпечуємо їхнє швидке розв’язання“, – наголошується в повідомленні.

Ця нова система ескалації складатиметься з трьох окремих етапів. Коли клієнт подає скаргу або питання, пов’язане з конкретним продуктом, процес розв’язання проблеми матиме такий вигляд:

  1. Після надходження скарги або запиту спеціальна команда починає розслідування проблеми, щоб надати варіанти її вирішення протягом 48 годин.
  2. Якщо проблема зберігається або клієнт не задоволений, суть інциденту автоматично доводиться до менеджера з обслуговування. На цій стадії рішення буде надано протягом 24 годин.
  3. Якщо менеджер з обслуговування не надасть адекватного варіанту або клієнт не буде задоволений рішенням, інцидент буде передано президенту країни Xiaomi. Цей рівень гарантує адекватне рішення протягом 12 годин.

За допомогою цієї системи Xiaomi прагне поліпшити своє післяпродажне обслуговування. Наразі вона впроваджена тільки в Індії. У разі визнання експерименту успішним, аналогічну програму буде поширено на всі філії китайського техногіганта.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно