ГоловнаТехноNothing Phone (2): вся відома інформація про перспективний смартфон

Nothing Phone (2): вся відома інформація про перспективний смартфон

Дебют Nothing Phone (2) заплановано на 11 липня о 16:00 за британським літнім часом BST (18:00 за Києвом). Церемонія презентації транслюватиметься в прямому ефірі на офіційному ютуб-каналі розробника. Передзамовлення вже відкриті.

Подробиці

Бренд Nothing обіцяє безліч “заманух” для покупців, які вирішили завчасно забронювати новинку.

У Європі Phone (2) буде доступний у конфігураціях 8/256 і 12/512 Гб за ціною €729 і €849 відповідно.

Офіційні зображення від компанії Nothing демонструють коробчатий форм-фактор і тонко вигнуті краї перспективного флагмана. Апарат збереже прозору задню панель із двома виступаючими вертикальними датчиками. Новинка має кілька маленьких смужок світла навколо модуля камери та зарядної котушки. Допомогу в оформленні телефону розробникам надали фахівці Swedish House Mafia.

“Начинку” Phone (2) очолила чип-система SD8+ Gen 1. Смартфон отримуватиме енергію від АКБ на 4 700 мА/год, підтримуватиме формат RAW HDR, опцію запису 4К-відео зі швидкістю 60 кадр./сек. і керуватиметься тандемом Android 13/Nothing OS 2.0.

Також Phone (2) пророкують AMOLED-дисплей 6,72″/120 Гц з вирізом по центру і dual-камеру з однаковими об’єктивами на 50 Мп кожен (головний Sony IMX890 і надширококутник відповідно).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно