ГоловнаТехноApple планує представити ноутбук зі складаним екраном

Apple планує представити ноутбук зі складаним екраном

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Apple активно працює над створенням ноутбука зі складаним екраном. “Яблучники” хочуть представити MacBook-розкладачку і ведуть переговори з постачальниками.

Подробиці

На поточний момент звання першопрохідця в області ноутбуків зі складаними екранами за рахунок сімейства Zenbook Fold утримує корпорація Asus. Купертинці найближчим часом спробують змістити тайванців з верхнього рядка рейтингу.

Перспективний концепт Apple має оживити ринок дисплеїв, що впав у застій. Дебютний показ “яблучної розкладачки” очікується в 2025 році. Орієнтовний термін початку продажів – 2026 рік.

Усвідомивши насичення індустрії смартфонів, великі корейські дисплей-мейкери Samsung Display і LG Display поступово переорієнтують інвестиції на OLED-панелі для ноутбуків, координуючи зусилля між собою.

Отримання замовлень від Apple послужить своєрідним каталізатором для обговорюваного сегмента. Незважаючи на труднощі в досягненні ідеальної щільності пікселів у великих масштабах, виробники екранів вважають, що збільшення розмірів дисплеїв призведе до підвищення рентабельності останніх.

Ринок ноутбуків зі складаними екранами, за словами експертів, є більш прибутковим порівняно з ринком смартфонів. Це дає змогу очікувати зростання конкуренції в осяжному майбутньому.

Стрічка новин: