ГоловнаТехноСтали відомі характеристики нового «вбивці флагманів» Redmi K60 Ultra

Стали відомі характеристики нового «вбивці флагманів» Redmi K60 Ultra

Мережа приросла черговою порцією подробиць про перспективний смартфон Redmi K60 Ultra, дебютний показ китайської версії якого очікується в III кварталі цього року.

Подробиці

Рендер Redmi K60 Ultra опубліковано в китайській соціальній мережі Weibo. Автор повідомлення під мережевим ім’ям Digital Chat Station зазначає, що між липнем цього і вереснем наступного у Xiaomi запланований щільний графік випуску нових телефонів. Серед них буде Redmi K60 Ultra з майже преміальними можливостями.

Згідно з автором інсайду, у перспективної новинки буде мінімум два варіанти пам’яті: 12/512 Гб і 16 Гб/1 ТБ. Щедрість Xiaomi в частині зазначених характеристик, ймовірно, пов’язана з успіхом Redmi Note 12 Turbo зі сховищем ємністю 1 ТБ. Також DCS пророкує новинці чорне і синє колірне виконання.

Більш ранні чутки вказували на не менш вражаючі характеристики на кшталт процесора Dimensity 9200+, акумулятора ємністю 5000 або 5500 мА/год, швидку зарядку 120W і 1,5К-екран OLED 6,7″/144 Гц, зокрема, серед інших.

Даних про ціну поки немає, але співробітники Xiaomi на умовах анонімності прогнозують K60 Ultra статус “відносно недорогого флагмана преміум-класу”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно