ГоловнаТехноДизайн WhatsApp буде змінено вперше за кілька років

Дизайн WhatsApp буде змінено вперше за кілька років

Після виходу одного з найближчих оновлень мобільний клієнт WhatsApp отримає новий інтерфейс. Натяки на редизайн ентузіасти виявили в бета-версіях клієнта для Android-пристроїв.

Подробиці

Розробники WhatsApp вирішили перемістити панель вкладок у нижню частину екрана за аналогією з клієнтом для iOS-пристроїв. У ній знаходитимуться вкладки “Чати”, “Дзвінки”, “Статус” і “Спільноти” (аналог папок для об’єднання чатів у Telegram).

Найбільш значною зміною стане нова кнопка дій, призначена для швидкого початку діалогу. Вона буде виконана у формі квадрата із закругленими краями, як рекомендує Material Design 3.

Дизайн WhatsApp зміниться вперше за кілька років

Поряд зі зміненим інтерфейсом, клієнт месенджера отримає кілька цікавих функцій. Зокрема, користувачі WhatsApp зможуть відправляти зображення у вихідній якості. Стискати їх месенджер більше не буде. Крім цього, користувачам стане доступна перероблена клавіатура з емодзі.

Точних термінів редизайну не називають. Як правило, новий апдейт розробники WhatsApp випускають через кілька тижнів після завершення тестування нововведень. Таким чином, чекати залишилося недовго.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Кількість оновлених до HyperOS моделей Xiaomi, Redmi та POCO досягла 50-ти

HyperOS продовжує прилітати на дедалі більше смартфонів екосистеми "Сяомі". Після готовності оновлення для Xiaomi 11T Pro кількість моделей, які отримали апдейт, досягла 50-и. Детально Представлений у...

Xiaomi офіційно підтвердила, що Poco F6 Pro виявився клоном Redmi K70

"Сяомі" випадково розкрила частину відомостей про перспективний смартфон Poco F6 Pro, підтвердивши його прямий зв'язок з моделлю Redmi K70, що продається виключно на території...

Бюджетний Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик смартфону

Бренд "Мейзу" підтвердив дату церемонії дебютного показу нового смартфона свого виробництва Meizu 21 Note з набором процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Презентація апарату відбудеться...