Техно

Названо прості способи розблокування смартфона без PIN-коду

Є щонайменше п’ять способів розблокування мобільного пристрою, пароль від якого невідомий. Вони доступні всім користувачам. Таким чином, нести в сервіс заблокований смартфон не потрібно.

Smart Lock

Якщо функція Smart Lock на смартфоні активована, то для розблокування його досить принести в довірене місце. Ця функція дає змогу автоматично розблокувати апарат, коли він опиняється в довірених місцях.

Find My Device

Через цей сервіс пароль на заблокованому апараті можна скинути дистанційно. Для цього достатньо увійти до свого Google-акаунта, після чого вибрати пристрій, що потребує розблокування. Після натискання на “Захищений пристрій” на екрані з’явиться кнопка “Очистити пристрій”. Після очищення можна встановити новий пароль.

“Забутий шаблон”

Интересное:

На старих смартфонах з Android 4.4 або ще старше є функція “Забутий шаблон”. Після неправильного введення пароля п’ять разів поспіль з’явиться повідомлення “Забули шаблон?”. Після натискання на нього система запропонує вказати дані облікового запису Google. Код для розблокування буде надіслано на email.

Акумулятор

Скинути пароль на мобільному пристрої можна за допомогою акумуляторного блоку. Для цього необхідно дочекатися розрядки АКБ до 9%. На дисплеї відобразитися попереджувальне вікно. Через нього потрібно перейти в “Стан батареї”, після чого вибрати “Назад”. Ви опинитеся в “Меню налаштувань”. Відключити пароль у ньому можна в розділі “Безпека”.

Повне скидання

Скидання до фабричних налаштувань вважається найрадикальнішим способом розблокування смартфона. Водночас він дає змогу почати все з чистого аркуша.

Последние новости:

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є…

03.05.2024

Как освободить до 60% памяти смартфонов Xiaom путем архивирования приложений

Смартфоны экосистемы «Сяоми» известны инновационными функциями и широкими возможностями настройки. Одной из самых примечательных опций…

03.05.2024

Названы дата презентации и география продаж перспективного смартфона Xiaomi 14 SE

«Сяоми» планирует в июне представить новую модель смартфона Xiaomi 14 SE. Устройство будет ориентировано на…

03.05.2024

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на…

03.05.2024

Влада Латвії пообіцяла передати Україні зброю, якої у них немає

"Твіттер-анонс" латвійського прем'єра Евіки Сіліни нового пакету допомоги для України викликав деяку плутанину через абревіатуру…

02.05.2024