ГоловнаТехноЕлектромобіль Xiaomi з'являється на відео: спортивний зовнішній вигляд

Електромобіль Xiaomi з’являється на відео: спортивний зовнішній вигляд

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перший електромобіль Xiaomi, також відомий як Xiaomi MS11, знову з’явився на вулицях Китаю. Цього разу є не лише фото, а й відео, яке дозволяє нам побачити більшу частину його ракурсів.

Подробиці

Хоча його дизайн замаскований, щоб його не розкрили до дня презентації, судячи з габаритів перший електромобіль Xiaomi, схоже, відноситься до сегмента D. Таким чином, він міг би конкурувати з Volkswagen ID.7, NIO ET7 або навіть із Tesla Model S.

Як видно з відео, Xiaomi застосує спортивну філософію у своєму першому електромобілі. Його дизайн буде агресивним спереду, включаючи фари, мабуть, повністю світлодіодні. До цього додаються 20-дюймові колеса, що дуже відповідають решті автомобіля.

Крім привабливого дизайну, Xiaomi зробить ставку на технології у своєму першому автомобілі. При цьому будуть використовуватися різні лідарні датчики та камери, що дозволить створити дійсно просунуту систему автономного водіння.

Не раніше 2024 року Xiaomi розпочне виробництво свого першого електромобіля. Крім того, все вказує на те, що він продаватиметься виключно в Китаї. Поки що його вихід на світовий ринок не обговорюється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: