ГоловнаТехноRedmi представила бюджетний ігровий монітор з роздільною здатністю 2K та частотою 165...

Redmi представила бюджетний ігровий монітор з роздільною здатністю 2K та частотою 165 Гц

Xiaomi представила новий Redmi Gaming Display G27Q, який виділяється наявністю IPS-панелі з роздільною здатністю 2K та деякими цікавими функціями.

Подробиці

Монітор дебютує разом із 27-дюймовою панеллю Fast IPS. Він має роздільну здатність 2K, що, у свою чергу, досягає частоти оновлення 165 Гц. Крім того, він відповідає стандарту DisplayHDR400, забезпечуючи 100% охоплення sRGB та 95% охоплення DCI-P3.

На додаток до цього новий Redmi Gaming Display G27Q відрізняється наявністю порту USB-C. Це дозволяє не тільки транслювати відео, а й забезпечувати живлення підключеного пристрою, наприклад, ноутбука.

Ігровий монітор Redmi Gaming Display G27Q

Також монітор оснащений портом HDMI та DisplayPort 1.4. До цього додається регульована по висоті та горизонталі підставка. Монітор має невелике навколишнє освітлення ззаду та адаптивну синхронізацію.

Redmi Gaming Display G27Q дебютує у Китаї за ціною близько 172 євро. Справді цікава ціна, яка виведе цей монітор у ТОП продажів. Офіційно поки що невідомо, чи вийде він на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...