Техно

Xiaomi знову не випустить свій продуктивний планшет за межами Китаю

Після того, як Xiaomi Pad 5 Pro залишився доступним лише покупцям у Китаї, Xiaomi знову зробила те саме з новим поколінням. Xiaomi Pad 6 – це єдиний варіант планшета, який ми побачимо в Європі.

Подробиці

Знову Xiaomi Pad 6 Pro буде ексклюзивним для Китаю. У Європі буде тільки Xiaomi Pad 6, хоча цього разу він отримає серед аксесуарів клавіатуру та Xiaomi Smart Pen 2-го покоління.

Xiaomi нещодавно підтвердила, що планшет з’явиться у продажу найближчим часом, хоч і не назвала точну дату і не розкрила офіційної ціни. Він буде доступний у трьох колірних варіантах: Champagne, Gravity Grey та Mist Blue.

Новий Xiaomi Pad 6 відрізняється більш тонким і легким дизайном, ніж попередня версія, а також елегантним металевим оздобленням. Його екран складається з 11-дюймової РК-панелі LTPS з роздільною здатністю WQHD+, частотою оновлення 144 Гц та сумісністю з Dolby Vision та HDR10.

Интересное:

Усередині – потужний Snapdragon 870 у поєднанні з акумулятором ємністю 8840 мАг, здатним забезпечити до 16 години автономної роботи без підзарядки. До цього додається основна камера на 13 МП, фронтальна камера на 8 МП та загалом 4 динаміки для об’ємного стереозвуку завдяки сумісності з Dolby Atmos.

Завдяки MIUI Pad 14 Xiaomi Pad 6 стає зручним планшетом для роботи, перегляду відео чи фільмів, а також для нотаток чи малювання. Він також має власну клавіатуру та дуже практичний стілус.

Последние новости:

Mastercard представила в Украине новый платежный сервис: оплата проходит даже когда на карте недостаточно средств

Компания Mastercard представила в Украине новый платежный сервис – «Гибкая оплата», позволяющая комбинировать разные способы…

16.05.2024

Mastercard представила в Україні новий платіжний сервіс: оплата проходить навіть коли на карті недостатньо коштів

Компанія Mastercard представила в Україні новий платіжний сервіс — «Гнучка оплата», що дозволяє комбінувати різні…

16.05.2024

Українці продовжують приносити мільйони переглядів російським YouTube-блогерам

Дослідники зібрали дані аналітики YouTube серед майже півсотні топових російських блогерів за кількістю передплатників, які…

16.05.2024

Украинцы продолжают приносить миллионы просмотров российским YouTube-блогерам

Исследователи собрали данные аналитики YouTube среди почти полусотни топовых российских блогеров по количеству подписчиков, которые…

16.05.2024

Google запустила нейромережу, яка створює відеоролики з тексту

"Гугл" явив світу нову нейронну мережу під назвою Veo, яка здатна генерувати високоякісні відео. Цей…

16.05.2024

Google запустила нейросеть, которая создает видеоролики из текста

«Гугл» явил миру новую нейронную сеть под названием Veo, которая способна генерировать высококачественные видео. Этот…

16.05.2024