ГоловнаТехноXiaomi знову не випустить свій продуктивний планшет за межами Китаю

Xiaomi знову не випустить свій продуктивний планшет за межами Китаю

Після того, як Xiaomi Pad 5 Pro залишився доступним лише покупцям у Китаї, Xiaomi знову зробила те саме з новим поколінням. Xiaomi Pad 6 – це єдиний варіант планшета, який ми побачимо в Європі.

Подробиці

Знову Xiaomi Pad 6 Pro буде ексклюзивним для Китаю. У Європі буде тільки Xiaomi Pad 6, хоча цього разу він отримає серед аксесуарів клавіатуру та Xiaomi Smart Pen 2-го покоління.

Xiaomi нещодавно підтвердила, що планшет з’явиться у продажу найближчим часом, хоч і не назвала точну дату і не розкрила офіційної ціни. Він буде доступний у трьох колірних варіантах: Champagne, Gravity Grey та Mist Blue.

Новий Xiaomi Pad 6 відрізняється більш тонким і легким дизайном, ніж попередня версія, а також елегантним металевим оздобленням. Його екран складається з 11-дюймової РК-панелі LTPS з роздільною здатністю WQHD+, частотою оновлення 144 Гц та сумісністю з Dolby Vision та HDR10.

Планшет xiaomi

Усередині – потужний Snapdragon 870 у поєднанні з акумулятором ємністю 8840 мАг, здатним забезпечити до 16 години автономної роботи без підзарядки. До цього додається основна камера на 13 МП, фронтальна камера на 8 МП та загалом 4 динаміки для об’ємного стереозвуку завдяки сумісності з Dolby Atmos.

Завдяки MIUI Pad 14 Xiaomi Pad 6 стає зручним планшетом для роботи, перегляду відео чи фільмів, а також для нотаток чи малювання. Він також має власну клавіатуру та дуже практичний стілус.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...