ГоловнаТехноНова «розумна» розетка Xiaomi отримала покращену статистику споживання та захист від перегріву

Нова «розумна» розетка Xiaomi отримала покращену статистику споживання та захист від перегріву

Xiaomi представила “розумну” розетку Xiaomi Smart Plug 2 Wi-Fi. З її допомогою можна перетворити будь-який пристрій на «розумний», а також отримати його статистику енергоспоживання.

Подробиці

Xiaomi Smart Plug 2 Wi-Fi має набагато компактніший дизайн, ніж перше покоління. Білий колір та традиційна передня кнопка, яка дозволяє не тільки синхронізувати “розумну” розетку, але й повністю відключати живлення.

Розетка Xiaomi

Зі смартфону ми можемо отримати доступ до всіх видів статистики споживання, а також до класичного дистанційного керування пристроєм.

Крім того, ця нова “розумна” розетка має декілька варіантів конфігурації. Це не тільки дозволяє керувати нею віддалено з дому чи вулиці, але також пропонує нам можливість встановлювати таймери, зворотний відлік або навіть активувати необхідні функції за допомогою голосових команд через Google Assistant або Alexa.

Нова розетка Xiaomi Smart Plug 2 WiFi

Крім того, Xiaomi Smart Plug 2 WiFi має вогнетривкий корпус, здатний витримувати температуру до 750 ºC. Вона була покращена для нашої безпеки, активуючи оповіщення у разі несправної роботи.

Wi-Fi Xiaomi Smart Plug 2 вже доступна на сайті mi.com – https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-plug-2-wi-fi. Наразі невідомо, якою буде її ціна, ймовірно, близько 19,99 євро.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...