Техно

Doogee V: ексклюзивна флагманська лінійка захищених смартфонів

Бренд Doogee розповів про переваги фірмових смартфонів V-серії, що позиціонуються як лідери на ринку високозахищених і ультраміцних пристроїв. Інформація про можливості представників сімейства наведена нижче.

Подробиці

Серія V являє собою флагманську гілку лінійки смартфонів Doogee, яка почалася з V10 і була продовжена моделями V20, V30, V Max і V30T. Усі представники модельного ряду захищені від “водопилу” за різними версіями стандарту IP і адаптовані для використання в екстремальних умовах (у т.ч. на полі бою), що підтверджується американським протоколом MIL-STD-810H.

Doogee V10

Цей родоначальник сімейства став першим високоміцним смартфоном з підтримкою 5G і першим представником сегмента з вбудованим інфрачервоним термометром.

Doogee V20

Поява моделі Doogee V20 призвела до значного прориву на ринку високоміцних смартфонів. Цей апарат – перший представник сегмента з дисплеєм AMOLED, що забезпечує приголомшливе зображення з яскравими кольорами та винятковою чіткістю.

“Родзинкою” Doogee V20 став другий дисплей меншого розміру на задній панелі. Завдяки йому користувачі отримали швидкий доступ до інформації. Дизайн із двома дисплеями справив незабутній вплив на індустрію та надихнув інших виробників високоміцних телефонів використовувати це рішення.

DOOGEE V30

Модель V30 також мала значний вплив на ринок захищених смартфонів, принісши з собою функцію eESIM і революціонізувавши можливості підключення для користувачів. Однак фахівці Doogee на цьому не зупинилися й обладнали V30 новітньою технологією WiFi 6 для швидшого та стабільнішого бездротового з’єднання. Пристрій також може похизуватися вражаючим набором камер із потужною комбінацією об’єктивів 108 Мп, 20 Мп, 16 Мп ззаду та 32 Мп спереду.

Doogee також приділив увагу естетиці V30, надихнувшись розкішними інтер’єрами дорогих автомобілів для створення преміальної обробки пристрою. Поряд із вражаючими технічними характеристиками, V30 пропонує додаткові функції, як-от подвійні стереодинаміки з налаштуванням Hi-Res, призначена для користувача кнопка для персоналізованих ярликів і підтримка дводіапазонної системи GPS L1 + L5 для точної та надійної навігації.

Интересное:

Завдяки передовим можливостям, V30 встановив новий стандарт на ринку високоміцних смартфонів.

Doogee VMax

Потужний акумулятор на 22000 мА/год. у моделі VMax – найбільш ємний в індустрії серійних смартфонів. Виняткові характеристики та представницький набір функцій роблять цей апарат “номером 1” в індустрії високоміцних телефонів. Пристрій оснащений чипсетом Dimensity 1080, який забезпечує виняткову продуктивність. Поєднання 20 Гб оперативної пам’яті зі сховищем на 256 Гб забезпечує VMax приголомшливу швидкість і чудові можливості в частині зберігання даних.

Оптика VMax вражає потужною комбінацією об’єктивів 108/20/16 і 32 Мп. Апарат має низку передових функцій, включно з WiFi 6, дводіапазонною системою GPS L1 + L5 для точної навігації, NFC для зручного бездротового під’єднання та подвійні стереодинаміки для захопливого звучання. Крім того, VMax може похвалитися дисплеєм FHD+/120 Гц, що забезпечує плавне і яскраве зображення.

Doogee S100

S100 не входить до лінійки V-серії, але гідний згадки завдяки своїм вражаючим функціям, які роблять його чудовим вибором для тих, кому не важливий зв’язок 5G. Головна особливість – відмінний 4G-процесор Helio G99, який у поєднанні з масивним акумулятором ємністю 10800 мА/год. забезпечує тривалий час автономної роботи під час тривалого використання.

Любителі фотографії належним чином оцінять потужну камеру S100, що складається з чудового поєднання датчиків 108/20/16 Мп ззаду і 32Мп спереду. Вони дають змогу робити приголомшливі знімки з винятковою чіткістю. Крім того, телефон може похвалитися дисплеєм з адаптивною частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує плавне і захоплююче візуальне сприйняття.

Doogee S100 являє собою добре збалансований варіант, який поєднує в собі потужний процесор, значну ємність акумулятора, вражаючі можливості камери та дисплей з високою частотою оновлення. Апарат орієнтований на користувачів, що ставлять на перше місце продуктивність і універсальність.

Последние новости:

Германская компания передаст на нужды ПВО Украины новую партию радаров воздушного наблюдения

Немецкая компания Hensoldt готовится совершить очередной значимый шаг в укреплении безопасности Украины. Суть принятого накануне…

04.05.2024

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024