Техно

Нова “розумна” камера безпеки Xiaomi: роздільна здатність 3K і захоплення звуку на відстані 8 метрів

Xiaomi випустила “розумну” камеру безпеки Xiaomi Smart Camera 3. Це нове покоління найвідомішої камери спостереження, яка тепер вміє записувати відео з роздільною здатністю 3K та захоплювати звук з відстані 8 метрів.

Подробиці

Нова “розумна” камера Xiaomi Smart Camera 3 оснащена оновленим датчиком на 5-мегапікселів у поєднанні з ще одним високочутливим датчиком та різними алгоритмами дозволяє знімати відео високої чіткості навіть в умовах слабкого освітлення.

Крім того, це нове покоління включає 8 заповнюючих ламп інфрачервоного типу. Вони дозволяють робити знімки навіть у абсолютно темних умовах, без проектування променя червоного світла і таким чином покращують захисну зйомку, якщо ви встановлюєте їх усередині будинку.

Интересное:

Крім цього, нова Xiaomi Smart Camera 3 включає нову систему захоплення звуку. За заявою компанії, ця камера здатна вловлювати звук на відстані до 8 метрів, а також має вбудований динамік та мікрофон для двосторонніх дзвінків.

В іншому перед нами “розумна” камера з підключенням до Wi-Fi, яка також може автоматично повертатися на 360 ° по горизонталі та на 109 ° по вертикалі, або керуватися за допомогою пульта дистанційного керування. Так само вона має вбудований «штучний інтелект» для виявлення людей і здатна відправляти записи в хмару у зашифрованому вигляді.

Xiaomi Smart Camera 3 доступна для покупки в Китаї за 249 юанів (35$). Поки що невідомо, коли вона офіційно надійде на світовий ринок.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024