ГоловнаТехноНова "розумна" камера безпеки Xiaomi: роздільна здатність 3K і захоплення звуку на...

Нова “розумна” камера безпеки Xiaomi: роздільна здатність 3K і захоплення звуку на відстані 8 метрів

Xiaomi випустила “розумну” камеру безпеки Xiaomi Smart Camera 3. Це нове покоління найвідомішої камери спостереження, яка тепер вміє записувати відео з роздільною здатністю 3K та захоплювати звук з відстані 8 метрів.

Подробиці

Нова “розумна” камера Xiaomi Smart Camera 3 оснащена оновленим датчиком на 5-мегапікселів у поєднанні з ще одним високочутливим датчиком та різними алгоритмами дозволяє знімати відео високої чіткості навіть в умовах слабкого освітлення.

Крім того, це нове покоління включає 8 заповнюючих ламп інфрачервоного типу. Вони дозволяють робити знімки навіть у абсолютно темних умовах, без проектування променя червоного світла і таким чином покращують захисну зйомку, якщо ви встановлюєте їх усередині будинку.

Нова розумна камера Xiaomi

Крім цього, нова Xiaomi Smart Camera 3 включає нову систему захоплення звуку. За заявою компанії, ця камера здатна вловлювати звук на відстані до 8 метрів, а також має вбудований динамік та мікрофон для двосторонніх дзвінків.

Камера Xiaomi Smart Camera 3

В іншому перед нами “розумна” камера з підключенням до Wi-Fi, яка також може автоматично повертатися на 360 ° по горизонталі та на 109 ° по вертикалі, або керуватися за допомогою пульта дистанційного керування. Так само вона має вбудований «штучний інтелект» для виявлення людей і здатна відправляти записи в хмару у зашифрованому вигляді.

Xiaomi Smart Camera 3 доступна для покупки в Китаї за 249 юанів (35$). Поки що невідомо, коли вона офіційно надійде на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...