ГоловнаТехноЩе не представлений POCO F5 Pro продається в багатьох країнах

Ще не представлений POCO F5 Pro продається в багатьох країнах

9 травня POCO представить нового «вбивцю флагманів» F5 Pro. Цей довгоочікуваний смартфон, хоч його офіційний дебют ще не відбувся, вже надійшов у продаж у багатьох країнах. Зокрема у Латинській Америці.

Подробиці

Користувачі в мережі розмістили зображення F5 Pro, це дійсно цікаво, зважаючи на те, що його презентація ще не відбулася.

Смартфон POCO F5 Pro

Як бачимо з цих рядків, у деяких країнах, таких як Аргентина, Еквадор або Гватемала, ми вже можемо знайти POCO F5 Pro у продажу. У Гватемалі його продають за 4900 гватемальських кетсалей (628 $).

Те, що POCO F5 Pro з’явився у продажу до того, як його буде представлено, може бути пов’язане з логістичною помилкою з боку Xiaomi, порушенням контрактів або ембарго. Зрозуміло, що з Xiaomi це відбувається часто. Загалом презентації зазвичай не преподносять нам сюрпризів, оскільки за кілька днів або навіть тижнів до цього ми зазвичай уже всі знаємо про певний пристрій.

POCO F5 Pro від Xiaomi

Нагадаємо, що POCO F5 Pro виділятиметься AMOLED-екраном з роздільною здатністю 2K, потужним Snapdagon 8+ Gen 1, 64-мегапіксельною основною камерою з оптичною стабілізацією (OIS) та вперше для POCO підтримкою бездротової зарядки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...