Техно

Samsung заборонив персоналу використовувати генеративний ШІ після помилки з конфіденційністю

“Самсунг” заборонив використання рукотворного розуму на кшталт Bard і ChatGPT після завантаження одного зі своїх внутрішніх кодів на сервери останнього із зазначених ботів. Інформацію про відповідне рішення керівництва концерну оприлюднило видання Bloomberg.

Детально

Заборона на експлуатацію рукотворного розуму в смартфонах, ПК, планшетах і внутрішній мережі прописана в оновленій внутрішній пам’ятці для персоналу. Керівництво південнокорейського гіганта просить працівників не розголошувати корпоративні відомості “розумним” ботам а-ля ChatGPT.

Як аргументацію “Самсунг” вказує на те, що платформи штучного інтелекту використовують зовнішні сервери для зберігання деяких (а, можливо, і всіх) даних, захист та/або видалення яких пов’язані зі значними труднощами. Співробітники, які знехтували новим правилом, будуть піддані серйозним, аж до вигнання з компанії, дисциплінарним стягненням.

Интересное:

Раніше обмеження або повну заборону на використання ChatGPT і аналогічних ШІ-ботів ввели банкіри з Bank of America, JPMorgan, Bank of America, Citigroup та інших фіногранізацій.

За даними Bloomberg, самсунгівці працюють над власними інструментами ШІ, покликаними полегшити переклад документів, узагальнення інформації, активізувати розробку ПЗ тощо.

Однією з відповідей південнокорейського техногіганта на засилля ChatGPT і гугловного аналога Bard стало встановлення на пристрої Galaxy системи штучного інтелекту Bing, яка інтегрована у вбудовану клавіатуру SwiftKey.

Последние новости:

Мінцифри запустило е-посвідчення ветерана у «Дії»

"Дія" приросла е-посвідченнями ветеранів. Бета-тестування послуги стартувало напередодні, проінформував глава Мінцифри у своєму тг-каналі. Подробиці…

15.05.2024

Минцифры запустило е-удостоверения ветерана в «Дії»

"Дія" приросла е-удостоверениями ветеранов. Бета-тестирование услуги стартовало накануне, проинформировал глава Минцифры в своем тг-канале. Подробности…

15.05.2024

За допомогою HyperOS Camera можна покращити можливості камери смартфонів Xiaomi

"Сяомі" представила оновлену версію додатка "Камера" для нової операційки HyperOS, яка значно поліпшена порівняно з…

15.05.2024

С помощью HyperOS Camera можло улучшить возможности камеры смартфонов Xiaomi

«Сяоми» представила обновленную версию приложения «Камера» для новой операционки HyperOS, которая значительно улучшена по сравнению…

15.05.2024

Названо моделі смартфонів Xiaomi, які «гарантовано оновляться до Android 18»

Xiaomi 13T і Xiaomi 13T Pro, які раніше вважалися смартфонами, що отримуватимуть найбільшу кількість оновлень,…

15.05.2024

Названы модели смартфонов Xiaomi, которые «гарантированно обновятся до Android 18»

Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro, ранее считавшиеся смартфонами, которые будут получать наибольшее количество обновлений,…

15.05.2024