Техно

Asus озвучив дату і час презентації портативної ігрової консолі ROG Ally

Тайванський техногігант Asus визначився з датою офіційної презентації портативної ігрової консолі преміум-класу ROG Ally. Церемонія дебютного показу новинки відбудеться 11 травня відразу в трьох містах планети: Нью-Йорку, Лондоні та Тайбеї о 10:00, 15:00 і 21:00 за локальним часом відповідно.

Подробиці

Ігровий аксесуар працюватиме на нещодавно представлених “консольних” чіпсетах AMD Ryzen Z1 і Ryzen Z1 Extreme.

“Очікування майже закінчилося! Ми представимо технічні характеристики, доступність і ціну ROG Ally 11 травня о 10-й ранку за східним часом. Збережіть дату і стежте за прямою трансляцією на YouTube і Twitch ROG! https://t.co/ieUwK598k7#ROG #ROGALLY pic.twitter.com/541ZL05D8H”, – йдеться в анонсі розробника в “Твіттері”.

Офіційних технічних характеристик ROG Ally поки немає, проте “генератори інсайдів” пророкують новинці сенсорний дисплей 7″/FHD+/120 Гц із захисним склом Gorilla Glass Victus. Консоль повинна поставлятися з попередньо встановленою операційкою Windows 11 і мати співвідношення сторін 16:9.

Интересное:

Як згадувалося вище, ROG Ally буде поставлятися з різними варіантами APU, такими як Ryzen Z1 і Ryzen Z1 Extreme. Стандартний варіант Z1 оснащений процесором із шістьма ядрами і дванадцятьма потоками, а також чотирма обчислювальними блоками RDNA-3 для графіки.

Версія Z1 Extreme, тим часом, має кращі технічні характеристики завдяки оновленому процесору з вісьмома ядрами і шістнадцятьма потоками, а також дванадцятьма обчислювальними блоками RDNA 3 для графіки.

Обидва варіанти APU в ROG Ally поставляються з 16 Гб оперативної пам’яті DDR5 і 512 Гб твердотільного накопичувача PCIe 4.0. У наявності – слот для карт пам’яті microSD для додаткового зберігання даних. У кнопку живлення пристрою вбудовано сканер відбитків пальців із підтримкою Windows Hello.

Пропоновані можливості підключення – Wi-Fi 6E/Bluetooth (без 5G/4G LTE). Точний розмір батареї поки невідомий, але компанія заявляє про автономність консолі на рівні 8 годин. Вага аксесуара – 608 грамів.

Вартість ROG Ally в Північній Америці, за чутками, складе $650-700. Головним конкурентом новинки названо консоль Steam Deck.

Поделиться

Последние новости:

Пентагон готує для потреб ЗСУ авіабомби для ударів по російських системах РЕБ

Міноборони США уклало договір із групою SARA (акронім від Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

Пентагон готовит для нужд ВСУ авиабомбы для ударов по российским системам РЭБ

Минобороны США заключило договор с группой SARA (акроним от Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його…

05.05.2024

14 скрытых функций калькулятора в смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS и MIUI, наряду со стандартными математическими возможностями, обладает множеством функций, что делает его…

05.05.2024

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком…

05.05.2024

Серия планшетов Xiaomi Pad 7 дебютирует позже ожидаемого и преподнесет «несколько сюрпризов»

Дебют семейства планшетов Xiaomi Pad 7 состоится позже, чем планировалось, однако дополнительное ожидание с лихвой…

05.05.2024