Техно

Директор з дизайну заявив, що Xiaomi 14 Pro отримає «приголомшливий дизайн»

Xiaomi вже досить давно справляє фурор у промисловості флагманських смартфонів. Останнім доповненням до їхньої лінійки є Xiaomi 13 Ultra, випущений цього місяця. Однак шанувальники Xiaomi вже з нетерпінням чекають на вихід наступних флагманів із 14-ої серії.

Подробиці

Останнім часом ходили чутки та припущення про дизайн майбутнього Xiaomi 14 Pro. Користувач на сторінці мікроблог Вей Сюй запитав, чи буде зовнішній вигляд Xiaomi 14 Pro схожий на Xiaomi 11 Ultra, який отримав високу оцінку за його інноваційний дизайн, особливо за невеликий екран на задньому модулі об’єктива.

Вей Сюй, директор відділу промислового дизайну Xiaomi, підтвердив, що Xiaomi 14 Pro дійсно матиме зовнішній вигляд, схожий на Xiaomi 11 Ultra, але він буде ще більш приголомшливим. Це чудова новина для шанувальників Xiaomi, які були вражені 11 Ultra і з нетерпінням чекають на наступний флагманський реліз.

Интересное:

Xiaomi 11 Ultra отримав невеликий екран у модулі об’єктива основної камери. Цей 1,1-дюймовий Spiritual Eye може відображати функції часу та погоди, але також слугував невеликим додатковим екраном для зйомки селфі.

У той час як у Xiaomi 13 Ultra задня кришка з екошкіри, в 11 Ultra використовувалася керамічна текстура, а мармурова версія мала лазерну скелетонізовану текстуру. Це надавало задній кришці природний мармуровий малюнок, котрий був легко впізнаваний. Багато шанувальників Xiaomi просили повернути керамічну або скляну задню кришку, оскільки вони не були шанувальниками екошкіри.

Последние новости:

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G…

28.04.2024