ГоловнаТехноXiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуар

Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуар

Вчора о 14:00 за київським часом у КНР відбулася презентація Xiaomi. Серед іншого на ній був представлений Mi Band 8. У Xiaomi стверджують, що це не просто фітнес-трекер. Компанія позиціонує Mi Band 8 як модний аксесуар.

Подробиці

Носимий пристрій отримав металевий корпус і нову систему кріплення. На встановлення ланцюжків і ремінців йдуть лічені секунди. Виробник пропонує покупцям Mi Band 8 широкий асортимент найрізноманітніших ремінців із тканини та шкіри. За бажання можна придбати металевий браслет.

Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуар Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуарПро екран фітнес-трекера на презентації не було сказано ні слова. Відомо, що частота його оновлення дорівнює 60 Гц. Найімовірніше, що гаджет отримав 1,62″ AMOLED-екран з режимом AoD.

Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуарСеред вбудованих датчиків заявлені SpO2 і ЧСС. Під час презентації прозвучала інформація про те, що трекер можна використовувати для контролю артеріального тиску. У ньому є режими для боксерів і спринтерів. Загалом Mi Band 8 підтримує понад 150 режимів.

Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуарФітнес-браслет комплектується магнітною зарядкою. До 100% його можна зарядити за 60 хв. Заявлена автономність носимого пристрою становить 16 діб. При активному режимі AoD вона скорочується до 6 діб.

Xiaomi позиціонує 35-доларовий Mi Band 8 як модний аксесуарВартість фітнес-трекера на китайському ринку становить 35 USD. За версію з NFC доведеться викласти 40,5 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ, роздільною здатністю 4K HDR і підтримкою HyperOS. Подробиці Новинка під назвою...

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати спрощеною версією Nothing Phone (2a) в плані технічних характеристик. Подробиці Деталі...

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх справ. Цей застосунок, доступний на всіх пристроях Xiaomi/Redmi/POCO, допомагає...