Техно

“Розумний” браслет Xiaomi Smart Band 8 з дисплеєм 60 Гц і 16-денним терміном служби батареї презентовано

“Сяомі” в рамках проведеної 18 квітня масштабної презентації високотехнологічних продуктів представила інноваційний фітнес-трекер Band 8. Браслет отримав кілька значущих поліпшень порівняно з попередником.

Подробиці

Дизайн “вісімки” залишився таким же, як у Band 7 (корпус у формі витягнутого овалу). Характеристики нового дисплея AMOLED – 1,6″/60 Гц/600 ніт, підтримка AOD (“Завжди на екрані), велика кількість циферблатів для унікалізації та рівень водонепроникності до 50 м включно.

З нововведень варто відзначити відмову від однотипного ремінця на користь декількох аналогів з різних форм і матеріалів (шкіряні, плетені, поліуретанові, порожнисті всередині і т.д.) Також покупці браслета отримали можливість носити аксесуар на шнурку або ланцюжку, а також використовувати в якості кулона для намиста.

Трекер отримав стандартні функції відстеження/заміру ЧСС, рівня стресу, якості сну, VO2 Max і жіночого здоров’я серед інших. Крім того, Band 8 може похвалитися наявністю режиму Interactive Boxing Mode для моніторингу соматичних органів чуття або соматосенсорних систем під час занять повноконтактними видами єдиноборств на кшталт боксу тощо.

Интересное:

Новинка “приросла” режимом Running Beam Mode для виміру частоти і довжини кроків, способів приземлення, сили ударів об землю тощо. Загальна кількість підтримуваних видів спортивних активностей перевищує 150.

Власники трекера можуть “вбити час” у чергах завдяки вбудованим іграм. І, нарешті, аксесуар може похвалитися підтримкою повідомлень, прогнозу погоди та інших функцій, а також 16-денною* автономністю (за останню відповідає батарея на 190 мА/год.).

Band 8 пропонується у двох версіях – з NFC і без – за ціною ¥239 і ¥279, що в перерахунку з юанів на долари еквівалентно $34 і $40 відповідно. Інформація про терміни появи новинки за межами Піднебесної на церемонії презентації озвучена не була.

*При відключеному режимі AOD.

Последние новости:

Експерти TechRadar назвали найкращі смартфони Xiaomi для покупки у 2024 році

Експерти TechRadar провели огляд найкращих смартфонів екосистеми "Сяомі", доступних на ринку 2024 року. За результатами…

21.05.2024

Эксперты TechRadar назвали лучшие смартфоны Xiaomi для покупки в 2024 году

Эксперты TechRadar провели обзор лучших смартфонов экосистемы «Сяоми», доступных на рынке в 2024 году. По…

21.05.2024

В Украине началось серийное производство дронов с «машинным зрением»

В Украине стартовало серийное производство FPV-дронов с функцией самонаведения и тепловизионной камерой для распознавания целей.…

21.05.2024

В Україні розпочалося серійне виробництво дронів з «машинним зором»

В Україні стартувало серійне виробництво FPV-дронів із функцією самонаведення і тепловізійною камерою для розпізнавання цілей.…

21.05.2024

iPhone SE 4: дата виходу та основні характеристики

Наступне покоління "яблучних бюджетників" в особі iPhone SE 4 очікується навесні 2025 року, стверджують інформовані…

21.05.2024

iPhone SE 4: дата выхода и основные характеристики

Следующее поколение «яблочных бюджетников» в лице iPhone SE 4 ожидается весной 2025 года, утверждают информированные…

21.05.2024