ГоловнаТехноMeizu може випустити перший складаний смартфон із 200-мегапіксельною камерою

Meizu може випустити перший складаний смартфон із 200-мегапіксельною камерою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Meizu нещодавно випустила серію нових смартфонів Meizu 20, яка одержала позитивні відгуки покупців. Проте генеральний директор компанії Хуан Цюбан раніше повідомляв, що компанія працює над смартфоном зі складним дисплеєм.

Подробиці

Як очікується, його буде випущено наприкінці цього року. Інсайдер Digital Chat Station також натякнув, що в смартфоні буде великий сенсор основної камери, але який датчик використовуватиметься, не розголошується.

Сьогодні WHYLAB, відомий технічний блогер, припустив, що майбутній смартфон Meizu зі складним дисплеєм, попередньо названий Meizu 20 Fold, буде оснащений датчиком Samsung ISOCELL HP1. Він є 200-мегапіксельним датчиком, який в даний час є датчиком з найвищою роздільною здатністю, доступним на ринку.

Складаний смартфон Meizu 20 Fold

Звіт WHYLAB заснований на тому факті, що Meizu вже протестувала цей датчик у своєму коді програми камери для серії Meizu 20. Це говорить про те, що Meizu серйозно ставиться до його використання для свого майбутнього смартфона. Якщо це виявиться правдою, Meizu 20 Fold стане першим у світі складним смартфоном із 200-мегапіксельною камерою. Еце буде найпотужніший складний смартфон з основною камерою.

Очікується, що Meizu 20 Fold буде оснащений найновішим чіпсетом Snapdragon 8 Gen3 від Qualcomm. Він забезпечить користувачам блискавичну продуктивність та збільшений час автономної роботи. Цей набір мікросхем призначений для роботи з найвибагливішими додатками та іграми. Це робить його ідеальним вибором для флагманського складаного смартфона.

Рішення Meizu випустити смартфон зі складним дисплеєм ставить його у конкуренцію з іншими великими гравцями в індустрії смартфонів, такими як Samsung та Huawei. Однак, якщо компанії вдасться виконати свою обіцянку про складний смартфон із 200-мегапіксельним датчиком камери, він може змінити правила гри в галузі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: