ГоловнаТехноПредставлено серію витончених ігрових ноутбуків HP Omen Transcend 16

Представлено серію витончених ігрових ноутбуків HP Omen Transcend 16

Бренд “Хьюлетт Паккард” (HP) анонсував сімейство витончених 16-дюймових геймерських ноутбуків Omen Transcend, що відрізняються від конкурентів тонким корпусом і малою вагою.

Подробиці

Модель з miniLED-дисплеєм 240 Гц може похвалитися роздільною здатністю 2560 х 1600р., граничною яскравістю 1180 ніт і охопленням DCI-P3 на рівні 100%.

Другий представник серії обладнаний екраном IPS 1600p/240 Гц.

Третій пристрій отримав панель FHD+/165 Гц.

Представлено серію витончених ігрових ноутбуків HP Omen Transcend 16

Гранична пам’ять “лідера” серії з топовою конфігурацією пам’яті – 32 Гб/2 ТБ.

На поточний момент пристрої пропонуються з чіп-системою Intel i9-13900HX у 24- і 32-ядерному виконанні. Версія ноутбука з Intel i7 вийде пізніше. Також ходять чутки про можливість випуску варіанта з процесором AMD.

Інтегровані в гаджети графічні чипи – RTX 4070/RTX 4060/RTX 4050 (вказані в міру зменшення дорожнечі), варіанти батареї – 70/90 Вт/год.

Представлено серію витончених ігрових ноутбуків HP Omen Transcend 16

Серед підтримуваних “ноутами” можливостей підключення – Thunderbolt 4, 1/USB-A 3.2/USB-A 3.2/HDMI 2.1/комбі-роз’єм/Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.3. Деякі інсайдери вказують на наявність ще кількох роз’ємів на тильній панелі.

Середня вага представників сімейства – 2,1 кіло.

Орієнтовна дата офіційної презентації – квітень-2023. Вартість найдоступнішої версії – $1700. Інформації про географію продажів поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...