ГоловнаТехноRealme розкриває деталі запуску та дизайну GT Neo5 SE

Realme розкриває деталі запуску та дизайну GT Neo5 SE

Realme, китайський виробник смартфонів, оголосив час випуску свого GT Neo5 SE.

Подробиці

Його запуск заплановано на 3 квітня 2023 року о 14:00. Оголошення про час випуску з’явилося через день після того, як стала відома дата презентації Redmi Note 12 Turbo, який, як очікується, стане прямим конкурентом GT Neo5 SE.

Realme також розкрила деякі подробиці про дизайн та характеристики смартфона. GT Neo5 SE буде виконаний у класичній кольоровій гамі Final Fantasy серії GT Neo. Його вага буде лише 193,1 р.

Очікується, що загальний дизайн буде схожий на GT Neo5, але без RGB-підсвічування та прозорої кришки. Головний об’єктив основної камери знаходиться на правому боці, включаючи MRTRIX PORF 1.79F/EFL 25MM.

Realme смартфон
Що стосується продуктивності, GT Neo5 SE буде оснащений процесором Snapdragon 7+ Gen2. Пристрій пропонуватиме максимум 16 ГБ ОЗУ та накопичувач 1 ТБ, що робить його дуже конкурентоспроможним для зберігання великих обсягів даних.

Смартфон Realme

Очікується, що GT Neo5 SE стане сильним конкурентом на ринку смартфонів середнього класу завдяки потужному процесору та великій ємності пам’яті. Також буде цікаво порівняти його з майбутнім Redmi Note 12 Turbo</a >, запуск якого запланований лише за кілька днів до GT Neo5 SE.

Смартфрн GT Neo5 SE

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...