Техно

Компанія із Гонконгу тестує штучний інтелект на посаді генерального директора

Рукотворний розум у жіночому образі очолив гонконгську компанію NetDragon Websoft Holdings Ltd, яка спеціалізується на формуванні інтернет-спільнот. Ім’я нового директора – Танг Юй.

Подробиці

Це призначення знаменує собою перший в історії випадок, коли ШІ удостоївся керівної посади в компанії. Призначення Танг Юй на посаду гендиректора є частиною зусиль NetDragon з використання ШІ для перетворення корпоративного управління і виведення операційної ефективності на кардинально новий рівень.

NetDragon – це великий технологічний конгломерат, що володіє кількома західними IP, як-от сервіс онлайн-освіти Edmodo та іграми Disney Fantasy Online, Heroes of Might and Magic Online і Transformers Online, серед інших. Крім того, NetDragon є материнською компанією для студії Jumpstart Games, яка відома геймерськими продуктами Jumpstart, Blaster Learning System і Neopets.

Призначення Танг Юй на посаду гендиректора викликало значний інтерес та обговорення в діловій спільноті. До цього призначення ШІ в жіночому образі обіймав посаду віце-президента NetDragon з вересня-2017, беручи активну участь в управлінні AI+, стратегічному плануванні та інших проєктах роботодавця.

Интересное:

На посаді гендиректора Танг Юй виконуватиме всі типові обов’язки людини на керівній посаді: аналізуватиме хід бізнесу, ухвалюватиме рішення, оцінюватиме ризики та створюватиме ефективне робоче середовище в організації.

Вона може працювати в цілодобовому режимі без сну, відпочинку та вихідних. Її річна зарплата і бонуси дорівнюють 0.

Після призначення Юй на посаду гендиректора, акції NetDragon Websoft на Гонконгській біржі злетіли відразу на 18,2%.

Нагадаємо, що кілька днів тому стартап OpenAI продемонстрував феноменальні здібності свого ШІ GPT-4, який з першої спроби склав у США іспити на адвоката з результатом набагато вищим за середній.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024